18 Μαΐου 2024
EnglishEnglishΕλληνικάΕλληνικά
Expand search form

Συνάντηση του Πάπα με νέους και νέες

  • Date 6 Δεκεμβρίου 2021
  • Time 09:45
  • Location Μαρούσι

Η Α.Α. ο Πάπας θα συναντήσει 120 Καθολικούς νέους από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 16 – 25 ετών. Δηλαδή αντιπροσωπεία Καθολικών μαθητών από τα Λύκεια των Καθολικών Σχολείων και Νέους/ες από τις Οργανώσεις Καθολικών Νέων και Κινημάτων από όλη τη χώρα

Τοποθεσία

Δημοτικό Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών

Ώρα

09:45

Πληροφορίες

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για όλους (ΕΝΗΛΙΚΕΣ νέους και παιδιά), οι οποίοι θα παρευρεθούν εντός και εκτός της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test 48 ωρών, ταυτότητας και ατομικής πρόσκλησης. Οι μαθητές Δημοτικού οι οποίοι θα παραμείνουν στον εξωτερικό χώρο θα πρέπει να έχουν κάνει selftest ή rapid test και να επιδείξουν την ατομική τους πρόσκληση.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με rapid test στους ενήλικες νέους καθώς και σε οποιονδήποτε άλλον ενήλικα.

Για τους μαθητές οι οποίοι θα παραμείνουν στον εξωτερικό χώρο του Σχολείου και θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση μέσω γιγαντοοθόνης απαιτείται -εφόσον δεν είναι εμβολιασμένοι- η επίδειξη self test 24 ωρών ή εργαστηριακού rapid test 48 ωρών. Για τους συνοδούς τους ισχύει ό,τι και για όλους τους ενήλικες που θα παρευρεθούν σε οποιονδήποτε χώρο του Σχολείου, δηλαδή απαιτείται η επίδειξη της ατομικής πρόσκλησης, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και της ταυτότητας.

Η έλλειψη οποιουδήποτε εγγράφου αποκλείει την είσοδό τους στο Σχολείο.